درخواست فولاد سازان کانادا از دولت برای گفتگو با تیم ترامپ

فولادسازان کانادایی از دولت خواستند تا با تیم ترامپ گفتگوی فوری داشته باشد

این درخواست در بحبوحه وعده ترامپ برای اعمال تعرفه های اضافی بر واردات از کانادا، مکزیک و چین مطرح می شود

شرکت آران شهاب
شرکت آران شهاب

انجمن تولیدکنندگان فولاد کانادا (CSPA) خواستار اقدام فوری و گفتگو بین اتاوا و تیم جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده شده است. این در بیانیه انجمن آمده است.

این درخواست به وعده ترامپ برای اعمال 25 درصد تعرفه بر تمام کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک و 10 درصد عوارض اضافی بر کالاهای چینی مربوط می شود.

کاترین کوبدن، رئیس و مدیرعامل CSPA، خاطرنشان می کند که محدودیت های تجاری جدید به منافع کانادا و ایالات متحده آسیب می رساند. همانطور که اشاره شد، ارزش تجارت فولاد بین طرفین حدود 20 میلیارد دلار در سال است.

این انجمن یادآوری کرد که کانادا در دو دولت گذشته ایالات متحده به ایالات متحده پیوسته است تا سیاست های تجاری را برای بهبود شفافیت زنجیره تامین و اعمال تعرفه بر ظرفیت مازاد چین هماهنگ کند.

در این بیانیه آمده است: "صنعت ما از دولت کانادا می خواهد تا با دولت جدید ایالات متحده تعامل کند و یک استدلال منسجم ارائه دهد که رویکرد هماهنگ آمریکای شمالی تنها امنیت اقتصادی ما را در مواجهه با تهدیدات جدی در سراسر جهان تقویت می کند."

این بخش آلومینیوم و فولاد است که بیشترین آسیب را از وعده دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده برای اعمال تعرفه های 25 درصدی بر واردات از کانادا و مکزیک خواهد دید. بلومبرگ گزارش می دهد که این نظر توسط تحلیلگران سیتی گروپ بیان شده است.

این دو شریک تجاری ایالات متحده بزرگترین تامین کنندگان فلزات به بازار آمریکا هستند. به گفته سیتی گروپ، طرح ترامپ به ویژه می تواند منجر به افزایش قیمت فولاد به میزان 100 تا 150 دلار در هر تن کوتاه در سراسر ایالات متحده شود.

در مورد قیمت آلومینیوم، حق بیمه در غرب میانه در مقایسه با بورس فلزات لندن می تواند بیش از دو برابر شود و به 50 سنت برسد که می تواند به نفع شش کارخانه ذوب آمریکایی باشد. با این حال، تحلیلگران هشدار می دهند که پیکربندی مجدد زنجیره تامین ممکن است سال ها طول بکشد. ایالات متحده حدود 70 درصد آلومینیوم خود را از خارج از کشور دریافت می کند که 60 درصد آن از کانادا تامین می شود.

کلودیا شینباوم، رئیس جمهور مکزیک گفته است که این کشور می تواند با اعمال تعرفه های خود تلافی کند. با توجه به اینکه ایالات متحده صادر کننده خالص فولاد به این بازار است، سیتی گروپ معتقد است که هرگونه اقدام تلافی جویانه آسیب بیشتری به تولیدکنندگان آمریکایی به ویژه در زمینه محصولات تخت وارد می کند.

همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داده بود، صنعت فولاد چین که با ظرفیت بیش از حد و تقاضای داخلی ضعیف دست و پنجه نرم می کند، اگر دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده، 60 درصد یا بیشتر را بر کالاهای صنعتی چینی اعمال کند، ممکن است با ضربه جدیدی مواجه شود.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
تماس بگیرید